‘Zwarte’ Chinezen waren van plan overval te plegen’

… Bij een onderzoek in het busje trof de sterke arm vuistvuurwapens, pruiken, handschoenen, mobiele telefoons en werktuigen die gebruikt worden om inbraken te plegen….

Donker gekleurde Chinezen waren van plan een overval te plegen. De vijf aangehouden Chinezen die in de nacht van dinsdag op woensdag 27 september aan de Johannes Mungrastraat zijn aangehouden hebben bij de politie verklaard dat zij bezig waren voorbereidingen te treffen voor een overval.
[quads id=1]
Commissaris Guno Roosenhoff zegt dat de verdachten hebben bekend dat zij van plan waren een beroving te plegen. Echter hebben zij de locatie niet vermeld. Op die bewuste nacht was de politie bezig met haar surveillance toen zij stuitte op een Toyota Voxy op een parkeerterrein aan de Johannes Mungrastraat.

In het busje werden vijf manspersonen aangetroffen met donkergekleurde gezichten. Bij een onderzoek in het busje trof de sterke arm vuistvuurwapens, pruiken, handschoenen, mobiele telefoons en werktuigen die gebruikt worden om inbraken te plegen.
[quads id=1]
De politie heeft hun plan verijdeld.
Om eerdere berichten en video’s te bekijken,  klik op de link hieronder:

https://www.familienieuws.com/2017/09/27/chinezen-kleuren-donker-om-overval-plegen/

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.