Video – Mannen misbruiken vrouw en gooien zuur op intieme delen (Buitenland)

Een verschrikkelijk en ziekend verhaal: Een Indiase vrouw ligt op dit moment in het ziekenhuis omdat haar geslachtsdelen verminkt zijn door zuur nadat ze in een school werd misbruikt.
[quads id=1]
De vrouw is vermoedelijk aangevallen door haar minnaar, een getrouwde man, en een andere man. Dit overkwam de weduwe-moeder van drie kinderen in het Ghoorpur-gebied in India. Volgens de Indiase staatsmedia hebben de twee mannen (die sindsdien gearresteerd zijn) de vrouw opzettelijk mishandeld omdat ze hield van de getrouwde man.

De vrouw, die een schoonmaker op de school is, had een verhouding met de getrouwde man. Toen ze de man vroeg om zijn gezin voor hem te verlaten ging de man over tot deze verschrikkelijke daad.  Samen met een vriend misbruikte hij haar voordat hij zuur over haar intieme delen gooide. De vrouw ligt in het ziekenhuis met ernstige brandwonden.

Om uit te leggen waarom hij over is gegaan tot deze mensonterende daad, vertelde de man dat hij van haar af wilde maar dat zij weigerde om hem in de steek te laten. Hij had daarom geen andere keuze dan de aanval uit te voeren.

Hij zei het volgende: “Ik had een affaire met haar. Ik had een huwelijk met iemand anders, dus ik wilde mezelf van haar afhouden. Ze zat in mijn weg.” ‘Ik was boos op haar hiervoor, daarom deed ik haar dit aan.’


[quads id=1]
De school was gesloten tijdens de aanval door een hindoe festival die dag. Maar de man en de schoonmaakster werkten beiden toevallig die dag wel door. De man lokte haar naar een ander gedeelte van de school. Waar hij haar samen met zijn vriend aanviel. Beide mannen hebben haar misbruikt voordat ze corrosieve zuur op haar geslachtsdelen spoten.

Bekijk hier de video erover:

Bron: theliberal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.