Video – Man wint gevecht met enorme python

…De dode python werd opgehangen in het dorp, zodat iedereen hem kon bekijken. Vervolgens werd het dier in stukken gehakt, gebakken en opgegeten. De beveiliger zou de python hebben willen vangen om zijn dorp te beschermen….

Een 37-jarige man uit een dorp op het Indonesische eiland Sumatra is in gevecht geraakt met een gigantische python. Het beest was bijna acht meter lang.
[quads id=1]
De man, een beveiliger van een palmolieplantage, probeerde de python te vangen. Het dier vocht terug, en beet hem flink in zijn arm.

Hij kreeg hulp van wat dorpelingen, waardoor het lukte de python te doden. De Indonesiër werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis; hij moet waarschijnlijk zijn arm missen.

De dode python werd opgehangen in het dorp, zodat iedereen hem kon bekijken. Vervolgens werd het dier in stukken gehakt, gebakken en opgegeten. De beveiliger zou de python hebben willen vangen om zijn dorp te beschermen.

Een woordvoerder van de Indonesische politie zegt tegen de BBC dat dit soort grote pythons vaker voorkomen in dit gebied, het district Batang Gansal. “Er zijn er dit jaar zeker tien van gezien. Er zijn op plantages veel muizen, vandaar dat de slangen er zitten.”

Het eten van pythons gebeurt vaker in Indonesië. “Ik heb van vrienden gehoord dat het erg lekker is”, zegt de woordvoerder. En zo’n lange slang, daar zit veel vlees aan!”

In maart overleefde een Indonesiër een aanval van een python niet. Hij werd dood gevonden in de buik van het dier.
[quads id=1]
Bekijk hier de video over de slang:

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.