Anoniem: Ik had nooit mijn vriendin in huis moeten halen

Dag FamilieNieuws en kijkers. Het is oud nieuws als ik jullie zeg: ‘Vertrouw geen vriendinnen, vriendinnen zijn slecht’ Dit hoor ik ook al de hele week van mijn moeder. Ik weet nu dat ik geen enkele vriendin ooit nog vertrouw. Maar dat is dus 6 weken te laat. Maar jullie kan ik nog waarschuwen.
[quads id=1]
Ik ben btw Esther ik ben 32 jaar en ik woonde samen met mijn schatje Hakeem en mijn zoontje. Hij is niet de zoon van Hakeem btw. We woonden samen in Loosdrecht. 2 jaar geleden nam Hakeem ons in huis. We kenden elkaar net een jaartje, maar we waren super verliefd. Hij is knap succesvol en echt een charmeur. Altijd geweest en dat vond ik wel heel leuk aan hem. En hij was altijd cool met mijn zoontje.

Ik ben al iets van 25 jaar vriendinnen mat Shakira. Een Marrokkaans meisje waar ik samen mee ben opgegroeid in Amsterdam. Zij ging al heel vroeg trouwen. En heeft ook kinderen.

Shakira ligt in scheiding. Haar man is een erg dominante man en ze moest uit huis dus ze is nu ongeveer 6 weken geleden bij ons in huis gekomen. Hakeem vond het eerst niet zo goed, vooral in die kinderen had hij niet zo een trek en hij kent die man van haar ook goed. Maar omdat haar kinderen thuis bij haar man zijn gebleven kon ik best wel even een goed woordje doen bij Hakeem. En ik haalde hem over. Daar zijn vrienden toch voor? Je helpt je vriendin in nood, want ze zou precies hetzelfde voor mij doen. Dat zei ze ook.

Mijn vriend Hakeem is ook Marokkaans. Daar merk je trouwens niets van. Als hij praat dan praat hij als een echte Amsterdammer. Heel leuk. Ik vind alles leuk aan hem. Onze relatie was super totdat Shakira bij ons in huis kwam.
[quads id=1]
Vanaf de eerste dag begon ze al Marokkaans met hem te praten. Ik heb hem nooit Marokkaans horen praten. Die avond in bed begonnen de problemen al want ik gaf hem aan dat ik dat niet fijn vond. Hij begon ineens over mijn familie en dat ik ook Surinaams sprak met mijn moeder. Het leek alsof hij het opnam voor Shakira alsof hij haar broer was.

Erger werd het nog toen zij mij de volgende dag appte om haar excuses aan te bieden want Hakeem had haar verteld van onze ruzie. Ik vond het zo erg dat ik op mijn werk in huilen uitbarstte. Toen al vertelde een collega mij dat ik mijn vriendin moest zeggen om te gaan. Want ze zou mijn leven verpesten. Dat was precies 6 weken geleden.

Maar om een lang verhaal kort te maken: Ik woon vandaag met mijn zoontje thuis bij mijn moeder. Mijn allerbeste vriendin Shakira, die Marokkaanse bi…ch woont nu samen met MIJN vent in mijn huis. Met mijn spullen en die van mijn zoontje. Zo gevaarlijk zijn vriendinnen. Ik kan niet teveel in details treden, maar ik wil mensen waarschuwen.

Natuurlijk gaan mensen ook zeggen dat het komt door die man. Maar Hakeem en ik hebben nooit problemen gehad tot die eerste dag dat ze in huis kwam. Ik zie echt dat zij met haar hibbies bij mij thuis is gekomen en opzettelijk mijn relatie wilde vernietigen. En natuurlijk, hij heeft ook meegedaan. Maar zij is de echte boosdoener.

Ik weet niet of ik terug moet gaan naar Hakeem. Hij wil het wel, maar hij wil dat Shakira eerst een eigen huis zoekt. Hij zegt dat hij niet van haar houdt, maar dat het wel vertrouwd aanvoelt met haar. De rollen zijn helemaal omgedraaid. Ik moet nu wachten totdat zij weg is.
[quads id=1]
Ik wil eigenlijk haar man bellen om te zeggen dat hij zijn vrouw uit mijn huis moet halen. Maar daar schiet ik natuurlijk ook niets mee op. Soms vraag ik me af hoe het mogelijk is dat een vriendin die je al 25 jaar kent jou relatie van 3 jaar in 1 avond kapot kan maken? Maar het kan. Echte vriendschap bestaat gewoon niet. Dus lezers. Trappen jullie er niet in. Een vriendin gaat altijd jaloers op je zijn als jij het beter hebt dan zij. Vergeet dat nooit. Het leven is echt een beproeving lieve mensen dus kijken jullie uit met andere mensen. Met mij komt het wel goed, maar ik had gehoopt dat iemand me 6 weken geleden had gewaarschuwd. Delen jullie deze brief met iedereen. Hoe meer mensen ik dit verdriet kan besparen hoe beter.

Ik wens jullie en fijne dag en ga door met wat jullie doen FamilieNieuws. Veel liefs,

Gerelateerde berichten:

Anoniem: Die vrienden van mijn vrouw verpesten alles. Ze moeten weg!

Anoniem: Gedumpt door leugens van mijn vriendinnen – Paramaribo

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.