24-jarige opgepakt voor het mishandelen van bloedeigen moeder

politie Suriname

…kwam terug met een scherpvoorwerp. De moeder en de zus maakte zich uit de voeten door over de hoge schutting te springen en zich schuil te houden….

De politie van het ressort Uitvlugt heeft op woensdag 3 oktober de 24-jarige Arni C. aangehouden voor mishandeling. De jongeman die vermoedelijk aan de drugs is, heeft op die bewuste dag zijn moeder bijtwonden toegebracht.
[quads id=1]
Arni kreeg een meningsverschil met zijn moeder en viel de vrouw aan. Hij beet haar aan beide armen. De zus die het gebeurde meemaakte, schoot de moeder te hulp. Zij kon voorkomen dat de moeder werd doorgebeten door de broer.

Voorbeeld foto bijt wond

De jongeman die merkte dat hij de zus niet aankon, ging de keuken in en kwam terug met een scherpvoorwerp. De moeder en de zus maakte zich uit de voeten door over de hoge schutting te springen en zich schuil te houden. Na de aangifte is Arnie opgespoord en aangehouden.
[quads id=1]
In overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.