Passagier beroofd in lijnbus aan de Van ’t Hogerhuysstraat

Een rover is woensdag kort na het plegen van een beroving in de kraag gevat. Hij beroofde een passagier in een lijnbus. Het slachtoffer zat reeds in de bus, toen de verdachte in de omgeving van de Slangenhoutstraat instapte. [quads id=1]
De rover vroeg op een gegeven moment aan het slachtoffer of hij geld bij zich had, maar de man zei niet te hebben. Aan de Van ’t Hogerhuysstraat stapte de dader uit. Bij het uitstappen nam hij geld uit de broekzak van de aangever weg.

Hij rende met SRD 35 uit de bus. Het slachtoffer gilde om hulp na de beroving. Op dat moment ging een lid van de Motor Surveillance Dienst voorbij en hoorde dat de man was beroofd. Hij ging achter de dader aan. Hij wist de man aan te houden en over te dragen aan de ressortpolitie.
[quads id=1]
Het gestolen geld van de verdachte werd teruggevonden. Omdat de dader wegrende, werden verschillende eenheden ingeschakeld. Zij gingen naar de plaats, maar toen was de verdachte reeds opgepakt.

Voorbeeld foto van lijnbus

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.