Mohammed en Pamela verdacht van het doodslaan van 4-jarig kind

baby Paramaribo

…het kind weleens een corrigerende tik met een houten lepel gaf. Ook zette hij het jongetje, als wijze van straf, buiten om af te koelen….

Het Openbaar Ministerie (OM) persisteerde bij zijn strafeis van zes jaar voor Mohammed L en Pamela C, die verdacht worden van het doodslaan van hun vierjarig kind.
[quads id=1]
De officier van justitie zegt dat Mohammed L, die stiefvader van het slachtoffert is, alles in de schoenen van Pamela C schuift. Zij vindt dat uit verklaringen, die over en weer zijn afgelegd, blijkt dat de verdachten het slachtoffer op een ergerlijke wijze mishandelden. Volgens haar is Mohammed L aangehouden, nadat de politie een grondig onderzoek instelde. Daarbij maakte de justitie gebruik van de verklaring van de broer van Mohammed L en de grootmoeder van het slachtoffer.

De grootmoeder vertelde dat het slachtoffer haar vertelde dat de stiefvader hem met een stuk hout sloeg. De broer van Mohammed L komt terug op zijn verklaring, maar dat betekent volgens de vervolgingsambtenaar niet dat de afgelegde verklaring bij de politie komt weg te vallen.

Voorbeeldfoto

Zij vindt ondersteuning in de verklaring van de verdachte en zijn partner Pamela C. Raadsvrouw Irene Lalji heeft reeds aangegeven dat haar cliënt Mohammed L het kind weleens een corrigerende tik met een houten lepel gaf. Ook zette hij het jongetje, als wijze van straf, buiten om af te koelen. De advocaat zegt dat de vraag rijst of het de verdachte is geweest, die het slachtoffer zwaar lichamelijk letsel toebracht met de dood ten gevolge.
[quads id=1]
Volgens haar staat het vast dat de man niet samen en in vereniging met de moeder Pamela C handelde, want uit het onderzoek blijkt op geen enkele wijze enige vorm van plan en samenwerking met betrekking tot de mishandeling. Mohammed L verklaart dat Pamela C het kind sloeg. Pamela C verklaarde in eerste instantie dat zij haar zoontje sloeg, maar daarna beweerde ze dat de man het deed. Lalji vindt dat de vrouw steeds wisselende verklaringen geeft.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.