Video – Veel vluchten van en naar Nederland geannuleerd door de storm!

KLM vakantie Suriname

…De zware windstoten hebben ervoor gezorgd dat veel vliegtuigen niet konden konden opstijgen. De luchtvaartmaatschappij KLM heeft 144 vluchten gecanceld. Van wie de andere vluchten zijn is niet bekend….

Door de herfststorm zijn er vanochtend 150 vluchten geannuleerd op Schiphol. Vluchten die wel doorgaan lopen geen vertraging op.
[quads id=1]
De zware windstoten hebben ervoor gezorgd dat veel vliegtuigen niet konden konden opstijgen. De luchtvaartmaatschappij KLM heeft 144 vluchten gecanceld. Van wie de andere vluchten zijn is niet bekend.

Schiphol kan op het moment alleen gebruik maken van de Buitenveldertbaan, voor zowel het opstijgen en landen. “Dit betekent dat wij minder vliegtuigen kunnen afhandelen dan normaal”, meldt Luchtverkeersleiding Nederland. Waarschijnlijk komt er in de middag een tweede baan vrij waardoor er een einde komt aan de hinder. Naar verwachting gaat de storm later op de dag liggen.


[quads id=1]
Schiphol verwacht niet dat reizigers, van wie de vluchten wel doorgaan, vertraging oplopen. Ook op het spoor hebben de treinen last van de harde wind. Uit voorzorg rijden er tussen Den Helder en Zaandam minder treinen tot 14.00 uur.
Wil je zien hoe vliegtuigen landen en dalen tijdens harde wind? Bekijk dan onderstaande video:

Bron: nhnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.