Opsporing – De politie is opzoek naar Roy Iwan Angel

…wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan criminele organisatie; poging tot afpersing; wederrechtelijk vrijheidsbeneming; poging tot zware mishandeling….

Geboren in Nederland op 07 augustus 1973. wonende in het buitenland en heeft in Suriname in verschillende hotels gelogeerd..

ANGEL, ROY IWAN wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan criminele organisatie; poging tot afpersing; wederrechtelijk vrijheidsbeneming; poging tot zware mishandeling.
[quads id=1]
SIGNAL EMENT
GESLACHT ………………………………………………………………..MANNELIJK
ETNICITEIT……………………………………………………………… GEMENGD
HUIDSKLEUR………………………………………………………….. LICHTBRUIN
HAARDRACHT ………………………………………………………….KAAL GESCHOREN
GESCHATTE LICHAAMSLENGTE………………………………. 1.84M
POSTUUR………………………………………………………………….. SLANK
[quads id=1]

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname op het telefoonnummer,403645, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.