Ondernemer: ‘Het lijkt alsof ik de politie moet smeken om te komen’

politie Suriname

…De aangifte werd op zaterdag gedaan en de digitale recherche maakt pas dinsdag werk van om een sporenonderzoek in te stellen….

Vijf criminelen hebben zaterdagochtend een inbraak gepleegd in het aannemingsbedrijf Janki aan de Van Engelbuitenweg. Naar zeggen van de benadeelde heeft de politie het onderzoek niet adequaat aangepakt.
[quads id=1]
“Het lijkt dat ik de politie moet smeken om ter plaatse te komen. De politie heeft geen volledige ondersteuning geboden”, zegt de benadeelde. De buit betreft een smartphone.

Volgens de aangever hebben de daders een ravage achtergelaten. Zij hebben verder getracht de kluis te forceren, welke hen niet is gelukt. De aangifte werd op zaterdag gedaan en de digitale recherche maakt pas dinsdag werk van om een sporenonderzoek in te stellen.

Volgens de aangever zijn de beelden al gewist. “Gelukkig maar dat ik de beelden zelf heb veilig gesteld. Intussen zijn de daders al bekend.” Er zijn camerabeelden waarop de handelingen van de inbrekers zijn vastgelegd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
[quads id=1]

Voorbeeldfoto

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.