Arrestant mishandeld in cellenhuis

vechten Paramaribo

…Vanwege de aard van de letsels is deze arrestant ter observatie opgenomen in het ziekenhuis en is nog niet aanspreekbaar….

Arrestant mishandeld door mede-celgenoten. De arrestant A.B, die wegens poging doodslag, zware mishandeling en mishandeling was ingesloten in het cellenhuis van Lelydorp, is afgelopen zondag ernstig mishandeld door mede-celgenoten.
[quads id=1]
A.B. had vanuit het cellenhuis naar zijn familie gebeld om SRD400 te vragen. Echter heeft iemand deze informatie doorgespeeld aan de politie, waarna er een controle werd uitgevoerd in het cellenhuis. Bij het onderzoek is de mobiele telefoon onderschept. Later kreeg de familie van A.B. het bericht dat hij betrokken is geweest bij een vechtpartij.

Vanwege de aard van de letsels is deze arrestant ter observatie opgenomen in het ziekenhuis en is nog niet aanspreekbaar.

Voorbeeldfoto

[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.