4 woningen zijn compleet met inboedel afgebrand. 4 gezinnen dakloos!

…Het vuur greep zo snel om zich heen dat de andere drie woningen op het erf ook meteen vlam vatten. Volgens de bewoner was slechts de eerste woning aangesloten op het elektriciteitsnet van de NV. Energie Bedrijven Suriname (EBS). …

Vier woningen te Ephraimzegen afgebrand. De politie van het ressort Santo Dorp kreeg op woensdag 04 oktober via de Centrale Meldkamer de melding van een brand aan de Soemintraweg te Ephraimezegen. Vier woningen op een perceel stonden in lichter laaien. De ingeschakelde Brandweer verrichtte de blussingswerkzaamheden.
[quads id=1]
De bewoner van de derde woning is ter plaatse aangetroffen. Hij verklaarde telefonisch op de hoogte te zijn gesteld door een buurtbewoner van de brand van zijn woning, en ter plaatse vernam hij van buurtbewoners dat de brand in de eerste woning zou zijn begonnen.

Het vuur greep zo snel om zich heen dat de andere drie woningen op het erf ook meteen vlam vatten. Volgens de bewoner was slechts de eerste woning aangesloten op het elektriciteitsnet van de NV. Energie Bedrijven Suriname (EBS). De andere woningen werden illegaal van stroom voorzien via de eerste woning door middel van een verleng kabel.

De woningen zijn compleet met inboedel afgebrand. Geen van de woningen waren verzekerd tegen brand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Vier gezinnen zijn door deze brand dakloos geworden.
[quads id=1]
De afdeling Forensische Opsporing onderzoekt deze zaak verder.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.