12-jarige opgepakt wegens mishandeling

Paramaribo mishandeling

…en vroeg hem om rekenschap. Er ontstond wederom een woordenwisseling tussen de twee. Op een bepaald moment pakte Ricardo een steen en wierp die naar de winkelier….

De politie van het ressort Albina heeft op maandag 25 september de twaalf jarige verdachte Ricardo S. alias ‘Pikin Ede’ aangehouden voor mishandeling. De jongen raakte op 22 september in een woordenwisseling met een winkelier met wie hij een oude vete had.
[quads id=1]
Enkele dagen daarvoor kwamen de twee elkaar in het verkeer tegen en kregen mot, omdat Ricardo een steen had gegooid in de richting van het voertuig van de winkelier. De steen raakte het voertuig. De winkelier deed geen aangifte bij de politie van het voorval.

Op 22 september kwam de winkelier de jongeman tegen en vroeg hem om rekenschap. Er ontstond wederom een woordenwisseling tussen de twee. Op een bepaald moment pakte Ricardo een steen en wierp die naar de winkelier.

De steen raakte het slachtoffer aan zijn achterhoofd. De ingeschakelde politie hield Ricardo aan en bracht hem over naar het bureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ricardo ingesloten.

Bij de voorgeleiding bekende de verdachte, die bekend staat als een onhandelbare jongeman, het feit te hebben gepleegd.
[quads id=1]
Hij is ondergebracht in het Jeugdcellenhuis van het Opa Doeli doorgangscentrum.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.