Video – Stiefpapa, die niet kan zwemmen, redt zoontje uit het water

…De peuter gleed uit en viel in het water. Zonder aarzeling dook Traylor achter de jongen aan, ondanks het feit dat hij zelf niet kon zwemmen….

Wellicht de meest interessante en soms moeilijkste relaties ter wereld zijn die tussen stiefkinderen en hun stiefouders. Dit soort relaties zijn soms erg stresserend, en elke relatie is zo uniek als de personen die erbij betrokken zijn.
[quads id=1]
Toch houden stiefouders vaak net zo veel van hun stiefkinderen als van hun eigen biologische kinderen. Joshua Traylor, 24, nam de vaderrol voor de driejarige zoon van zijn vriendin maar al te graag op. Hij hield van de peuter alsof het zijn eigen kind was en was bereid om alles te riskeren, zelfs zijn eigen leven, om te verzekeren dat de jongen veilig was.

Op een zondag wandelde hij met zijn vriendin, Alexus Green, en haar zoon langs de Clinton rivier in Michigan. Ze waren eendjes aan het voederen toen het noodlot toesloeg. De peuter gleed uit en viel in het water. Zonder aarzeling dook Traylor achter de jongen aan, ondanks het feit dat hij zelf niet kon zwemmen.

Traylor kon de jongen nog net tot bij zijn moeder brengen, maar verdween daarna onder water om nooit meer boven te komen. De politie doorzocht de rivier en 45 minuten later werd zijn levenloze lichaam aangetroffen op een oever. Volgens de brandweer is het water 3 tot 4 meter diep en is het niet de eerste keer dat iemand er verdrinkt.
[quads id=1]
Green wendde zich tot Facebook om haar gevoelens uit te drukken: “Hij is mijn held. Deze man hield van mij als geen andere man. Hij sprong in de rivier om mijn zoon te redden. Mijn zoon is drie jaar oud en deze man is in het leven van mijn zoon vanaf het moment dat hij nog geeneens kon stappen.”

Ook Ladontae Richard, de biologische vader, schreef op zijn Facebookpagina een tekstje om Traylor te bedanken, ook al kwamen ze niet altijd even goed overeen:

“2 miljoen maal bedankt. Dankzij jouw moedige instinct is mijn zoon nog bij ons … Ik wou dat ik je duizend keer kon terugbetalen. Het is oneerlijk. Vergeet de gevoelens die we voor elkaar hadden. Voor mij ben je een echte vader. Rust in vrede.” “De Bijbel zegt dat er geen groter goed is dan je leven voor iemand anders geven”, zei zijn vader. “Dat is het grootste geschenk, en dat is precies wat hij deed. En we zijn erg trots op hem.”

DEEL dit hartverscheurende verhaal met je vrienden!

Bekijk hier de video over het voorgeval:

Bekijk hier de video van het moment waarop ze zijn lichaam uit het water halen. Beelden kunnen heftig zijn:
<
Bron: http://hetgezonderleven.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.