VIDEO : GARDEL ‘COLONEL’ TUART uit ziekenhuis ontslagen maar mist lichaamsdeel

“Ik ben niet meer zoals ik geboren ben. Ik ben een belangrijk lichaamsdeel van mij kwijtgeraakt, dat ik nodig heb om muziek te maken”, zegt een ontdane maar kranige Gardel Tuart die onder de artiestennaam Colonel furore maakte met “Grafsteen” en andere songs.
[quads id=1]
Hij wil in dit stadium niet vertellen wat er precies is gebeurd en welk lichaamsdeel hij kwijt is. “Ik wil niet dat mijn fans verbaasd reageren wanneer ze mij weer zien, vandaar dat ik er nu over praat”, zegt hij op ontdane toon.

De artiest die sinds drie jaar in België woont, raakte zondag gewond tijdens een potje voetbal. Hij werd opgenomen in een lokaal ziekenhuis. “Ik hoorde het verplegend personeel nog tegen me zeggen: ‘het komt goed’. Maar toen ik uit de narcose ontwaakte, merkte dat ik een lichaamsdeel kwijt was geraakt. Ik dacht: is dit goed…?”

De 31-jarige zegt dat het gebeuren hem niet zal belemmeren om verder muziek te maken. Het ongeval heeft hem juist sterker gemaakt. “Weet dat je niet minder bent in de maatschappij als je gezond geboren bent en verder met een handicap moet leven.”
[quads id=1]
De artiest is thuis aan het herstellen, en staat in nauw contact met zijn huisarts.
Bekijk hier de video die hij zelf in het ziekenhuis heeft opgenomen:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.