Video – Oproep: Wat is jouw herinnering aan de Bijlmerramp?

Vandaag, 4 oktober, staat Amsterdam stil bij de Bijlmerramp van dan precies 25 jaar geleden. Een vrachtvliegtuig van El Al, een Boeing 747, boorde zich op 4 oktober 1992 in de flats Groeneveen en Klein-Kruitberg. Het toestel sloeg een gat in de gevels van de flats, die gedeeltelijk moesten worden gesloopt.
[quads id=1]
Een vliegtuigramp die aan 43 mensen het leven kostte.

Jullie kunnen je die dag vast nog wel herinneren. Wat zijn uw herinneringen aan de ramp?  Weet u nog waar u was toen u het nieuws hoorde? Heeft u een bijzonder verhaal over de ramp of periode erna dat u met onze bezoekers wilt delen? We lezen het graag onder de comments van dit bericht op onze Facebookpagina.

Bekijk hier onder een filmpjes om weer een terug te denken aan die verschrikkelijk dag, 25 jaar geleden. Beelden kunnen schokkend overkomen:
Bekijk hier een video van the day after:

[quads id=1]
Er is ook een documentaire gemaakt over de ramp:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.