Mijn herinneringen aan muzikant Krish Poeran

Krish heb ik omstreeks 1987 leren kennen, hij was dholakspeler in National Indian Orchestra waar ik 2e toetsenist was (bandleider Mahender Raghoe en manager Dinesh Malhoe).

Toen omstreeks 1988 Interpro Orkest werd opgericht door Biekram Ganga en ik daarvan de muzikale leiding kreeg (eerste band die onder mijn leiding stond), benaderde ik Krish als dholak- en congaspeler en hij is vanaf toen gedurende mijn periode een ‘stonfutu’ en altijd een goede vriend geweest.

Onlangs is eveneens heengegaan tabla virtuoos

Jagdies Chandra Sheoratan

in Nederland. Ook een zeer talentvolle muzikant met wie ik ik de jaren 80 regelmatig heb gemusiceerd.

Namens het team van Yaadgaar Orchestra de condoleances aan de muziekwereld in Suriname en Nederland, en aan familie, vrienden en kennissen.

May their souls rest in peace..

RIP

Krish Poeran

~Riaz~

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.