Anoniem: Mijn man houdt alleen van dikke vrouwen

…k betrap hem steeds als hij kijkt naar andere vrouwen en natuurlijk zijn die vrouwen dik en stevig en in zijn ogen veel gezelliger dan mij. Dat zegt hij niet maar ik zie en merk hoe hij is. Hij is een flirt. …

Hallo lieve mensen. Ik ben Larissa. De meeste mensen willen mager worden maar ik wil juist dik worden. Toen ik mijn man ontmoette 6 jaar geleden was ik best wel een dikke vrouw. Ik was 85 kilo en mijn man hield van mij. Vele mannen hielden van mij. Ik stelde me aan met mijn ‘Spanje’ lichaam. Zo noemden ze mij.
[quads id=1]
Maar op een gegeven moment was het mijn man zelf die vond dat ik te zwaar werd. Ik was zwanger van ons kindje en woog tegen de 100 kilo. In een jaar tijd viel ik af tot onder de 60 kilo. Ik was supertrots maar merkte dat mijn omgeving er helemaal niet zo blij mee is. Vooral mijn man niet. Mijn lichaam is hard en mijn billen zijn helemaal weg. Die billen waar hij zo van hield. Ook op straat merk ik dat die aandacht minder is.

Maar het ergste vind ik de aandacht van mijn man die minder is. Hij raakt me minder aan en vindt dat ik teveel met mijn uiterlijk bezig ben. Hij zegt dat het niet ligt aan mijn slankheid maar aan mijn gedrag. Ik ben minder gezellig. Natuurlijk drink ik geen alcohol meer en ga ik liever niet meer zoveel uit. Maar thuis ben ik lekker aan het kokkerellen en ik zorg voor gezelligheid in huis. En in bed. Maar het lijkt alsof hij zijn interesse is verloren in mij.

Ik betrap hem steeds als hij kijkt naar andere vrouwen en natuurlijk zijn die vrouwen dik en stevig en in zijn ogen veel gezelliger dan mij. Dat zegt hij niet maar ik zie en merk hoe hij is. Hij is een flirt. Altijd geweest dat is geen probleem maar tegen mij doet hij dat niet meer. Hij pronkte altijd met mij, stelde me aan iedereen voor maar dat ook niet meer. Nu vraag ik me iets af: Heeft zijn gedragsverandering te maken met mijn veranderde uiterlijk? Of houdt hij gewoon minder van mij? Ik heb niet het idee dat ik in gedrag ben veranderd. Integendeel vind ik dat ik juist veel meer aandacht besteed aan mijn gezin. Ik ga minder uit maar hij gaat juist vaker met vrienden op stap.
[quads id=1]
Dus ik ben weer dik aan het worden voor mijn man. Het gaat heel erg moeizaam want het lijkt alsof mijn lichaam het niet meer kan. Het is zo moeilijk voor me want bepaalde dingen eet ik gewoon niet meer. Maar het laatste dat ik wil, is mijn man verliezen omdat hij me niet aantrekkelijk vindt. Of is het onzin dat ik mijn gewicht van invloed is op onze liefde?

Misschien vinden jullie het een gekke vraag, maar het kan ook zijn dat meerdere vrouwen EN mannen dit ervaren in hun relatie. Vandaar dat ik benieuwd ben naar jullie mening hierover. Bedankt hoor, alvast. Larissa

gerelateerde berichten

Anoniem: Mijn vrouw is een extreme gezondheidsfreak geworden

Anoniem – Ik had kanker. Liever was ik nooit beter geworden.

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.