Video – Zeker 20 doden en honderden gewonden na schietincident op Las Vegas

Een schutter heeft vanuit een hotel geschoten op een massa van 35.000 mensen aanwezig bij een country-muziekfestival op de ‘strip’ van Las Vegas. Volgens de sherriff van Las Vegas zijn er meer dan 20 doden en meer dan 100 gewonden.
[quads id=1]
De beschieting vond plaats vanuit hotel Mandalay Bay. Mogelijk waren er meerdere schutters ook bij andere hotels, maar de politie van Las Vegas heeft gemeld dat er geen schutters meer rondlopen. De schutter in het Mandalay is door de politie doodgeschoten.

De sherriff meldt op CNN dat het gaat om een inwoner van Las Vegas, een ‘lone wolf’, wiens identiteit voorlopig stil wordt gehouden. De politie is op zoek naar een vrouw die de betreffende hotelkamer huurde, ene Marilou Danly.

Volgens ooggetuigen, en dat lijkt bevestigd te worden door de beelden hieronder, schoot de schutter vele honderden kogels af op een dicht opeengepakte menigte.

Op sociale media gaan volgens de sherriff veel geruchten over meerdere schutters, ook bij andere hotels, en explosies. De politie zegt ‘vrij zeker’ te zijn dat dit niet waar is.

Bekijk  hieronder video’s omtrent het incident. Let op, beelden en geluid kunnen schokkend overkomen:
[quads id=1]


Bron: quotenet
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.