Estefan gebruikt 18-jarige Dylaisha om drugs te smokkelen

drugs verzenden doos pakket FamilieNieuws Suriname

…Hij heeft bekend de verstrekker te zijn en dat hij twee dozen van een tante heeft gehad om te posten. De tweede doos en de tante zijn nog niet achterhaald….

De afdeling Narcoticabrigade heeft op maandag 11 september de 18-jarige Dylaisha T. aangehouden. De tiener bood op maandag 14 augustus bij één van de postbedrijven een doos ter verzending naar het buitenland aan. Bij controle door de douaneambtenaren is er 355 gram cocaïne die verborgen zat in vruchten gevonden.
[quads id=1]
Dylaisha is opgespoord en aangehouden. Op haar aanwijzing is de verstrekker Estefan G. aangehouden. Hij heeft bekend de verstrekker te zijn en dat hij twee dozen van een tante heeft gehad om te posten. De tweede doos en de tante zijn nog niet achterhaald.

Na verhoor is Dylaisha heengezonden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Estefan achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS
**
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.