Drugs gevonden in container aan de Zwartenhovenbrugstraat

…De Narcoticabrigade en de speurhonden zijn ingeschakeld. Tot nog toe zijn er 13 pakken vermoedelijk cocaïne onderschept….

Het regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) is op maandag 2 oktober gestuit op een hoeveelheid drugs. De drugs was verstopt in een 40 foot container.
[quads id=1]
Na uitgewerkte informatie over een container die aan de Zwartenhovenbrugstraat, dichtbij het Molenpad op een terrein stond, sloeg het RBTP toe. De container bevond zich niet op het Dr. Jules Sedney Haven Complex.

De Narcoticabrigade en de speurhonden zijn ingeschakeld. Tot nog toe zijn er 13 pakken vermoedelijk cocaïne onderschept. Een persoon is opgebracht voor verhoor. Het opsporingsteam is nog bezig met het doorzoeken van de container die inmiddels is verplaatst.
Overige info volgt.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.