Auto gestolen bij het politiestation

Leerkracht Paramaribo

..Politiemannen zullen worden verhoord over het voertuig. Ook zijn politiemannen van verschillende eenheden en politiestations zowel in Paramaribo…

Een auto is vanuit het terrein van een politiestation in Paramaribo gestolen. De diefstal is vrijdagmorgen ontdekt. De krant verneemt dat het om een zwarte wagen gaat, die maandag in beslag was genomen en geparkeerd stond op het terrein.
[quads id=1]
Daarbij zouden verdachten zijn gearresteerd. Het onderzoek was nog gaande toen gisteren werd ontdekt dat de wagen nergens te vinden was. Van bronnen wordt vernomen dat eerst de sleutel was kwijtgeraakt en vervolgens de auto. Het is nog niet bekend op welk moment de diefstal is gepleegd. Onderzoek zal uitwijzen of de originele of een valse autosleutel is gebruikt om het strafbare feit te plegen. Na de ontdekking van de diefstal is onmiddellijk gestart met een intern onderzoek.
[quads id=1]
Politiemannen zullen worden verhoord over het voertuig. Ook zijn politiemannen van verschillende eenheden en politiestations zowel in Paramaribo als de andere districten gealarmeerd om uit te kijken naar de gestolen wagen. De auto is van het bouwjaar 2006.

Voorbeeldfoto

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.