33-jarige neef steekt oom meerdere keren om een emmer water

water Suriname

…De mannen wonen samen. Ze raakten in een gevecht, waarbij de oom zijn neefje klapte en bleef aanvallen. Op zijn beurt verdedigde het neefje zich met een mes…

Neefje verwondt oom om emmer water. Een 59-jarige oom en zijn 33-jarige neefje kregen gisteren in Paramaribo ruzie om een emmer water. De politie heeft het neefje aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het begon toen het neefje voor zichzelf water in een emmer had gevuld.
[quads id=1]
Toen hij terugging, zag hij de emmer leeg. Hij sprak zijn oom aan en begreep dat die het water had gebruikt. De mannen wonen samen. Ze raakten in een gevecht, waarbij de oom zijn neefje klapte en bleef aanvallen. Op zijn beurt verdedigde het neefje zich met een mes waarmee hij het slachtoffer in het schouderblad, oor en het hoofd verwondde. De oom liep snijwondjes op en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De politie ging naar de locatie voor onderzoek en hield de verdachte aan.
[quads id=1]

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.