Patrick, Donovan en Donovan aangehouden voor beroving tankstation

…melding van de Centrale Meldkamer dat drie gemaskerde manspersonen gewapend met een vuistvuurwapen gezeten in twee voertuigen een overval hebben gepleegd bij een pompstation…

Een alerte burger heeft op dinsdag 19 september een roofoverval bij een pompstation op de kruising van de Pierpont- en de Martin Luther Kingweg verijdeld.
[quads id=1]
De politie van Livorno en andere eenheden speelden in op de melding van de Centrale Meldkamer dat drie gemaskerde manspersonen gewapend met een vuistvuurwapen gezeten in twee voertuigen een overval hebben gepleegd bij een pompstation op voornoemd adres. Bij aankomst van de politie-eenheden ging het drietal er vandoor met medeneming van de tas van een pompbediende inhoudende een geldsbedrag in SRD.

De eenheden zetten de achtervolging in en het ene voertuig werd klemgereden aan de Coesewijnestraat en het andere voertuig aan de Ramgoelamweg. De drie verdachten variërend in de leeftijdsklasse van 25 en 30 jaar zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Patrick M. heeft bekend betrokken te zijn bij de overval, terwijl zijn kompanen Donovan D. en Donovan W. aangeven niets van het strafbare feit af te weten.

Dit trio is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verdere onderzoek. Het vermoeden bestaat dat deze verdachten meer op hun kerfstok moeten hebben.
[quads id=1]
Beide voertuigen en het wapen zijn in beslag genomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.