Bekendmaking: Morgen begint de school!!

ontslag minister Suriname Familienieuws

… Die dag is de aanwezigheidsplicht van de onderwijsgevende belangrijk. Zij dienen zich aan te melden. Dit geldt ook voor de scholieren, waardoor de leerlingenlijsten nagecheckt kunnen worden….

Het staat vast dat de school op maandag 2 oktober begint. Dit benadrukt minister Robert Peneux van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in gesprek met Starnieuws. Hij verwacht dat alle leerkrachten, directeuren, onderdirecteuren en leerlingen zich aanmelden op school.
[quads id=1]
De bewindsman zegt voor hem belangrijk is dat de samenleving goed ingelicht is over de hervormingen binnen het onderwijs die de regering en het ministerie willen aangaan. “Voor mij is belangrijk kwaliteitsonderwijs,” benadrukt Peneux. De leerdoelen moeten worden gehaald. Hij benadrukt als verantwoordelijke voor het ministerie te werken met volledig bevoegd kader.

2 oktober is een belangrijke dag voor het onderwijs. Die dag is de aanwezigheidsplicht van de onderwijsgevende belangrijk. Zij dienen zich aan te melden. Dit geldt ook voor de scholieren, waardoor de leerlingenlijsten nagecheckt kunnen worden.

De minister antwoordt op een vraag dat als leerkrachten wegblijven, de Personeelswet daarover duidelijk is. De consequenties zullen dan niet uitblijven. Hij rekent op alle betrokkenen opdat op 2 oktober een vlotte start kan worden gemaakt van het schooljaar 2017-2018.
[quads id=1]
Bekijk hier de video:

Geschreven door René Gompers
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.