Anoniem: Ik heb het zwaar, zal ik mijn baby afstaan?

baby Paramaribo

…. Er is helemaal niemand die me bijstaat. Ik Kan mezelf en kinderen moeilijk te eten geven. Soms eet ik dagen niet. Ik ga steeds verder achteruit…

Goedemiddag beste mensen, ik zal heel kort mijn verhaal vertellen. Ik ben Maria, een jonge dame van in de 20+ met 2 kinderen een jongen van een jaar en een jongen van van 4 maanden. Ik schrijf jullie met veel verdriet. Ik heb het namelijk heel erg zwaar.

De vader van mijn kinderen heeft me in de steek gelaten. Hij doet niets voor ze en hij verzorgt ze niet. Helemaal niets niets. Ik woon in een huurhuis en moet binnenkort verhuizen. Ik weet niet waar ik ga ik heb geen baan. Ik zoek overal naar werk. Dat kan ik niet vinden. Er is helemaal niemand die me bijstaat. Ik Kan mezelf en kinderen moeilijk te eten geven. Soms eet ik dagen niet. Ik ga steeds verder achteruit.

Als het zo door moet gaan denk ik eraan om mijn baby aan een zorgzame en lieve persoon af te staan. Dan heb ik het niet zo zwaar. In plaats dat hij pinaart dan liever sta ik hem af. Ik weet alleen niet of ik dan goed zou handelen of dat het een goed besluit is. Maar het leven is echt hard op deze manier. Dit verdienen mijn kinderen niet.

Maar als ik de baby weggeef, dan tenminste komt hij goed terecht. Ik vraag graag wat advies van mensen, hulp zou ook goed uitkomen, bijvoorbeeld tweedehands spulletjes, kleding en voedsel voor mijn zoon van een jaar. Ik kijk uit naar de reacties van jullie. Ik ben in een nood terecht gekomen. Ik vind het heel zwaar om dit te vragen.

Wie contact met mij wil maken kan het doen via Denise van FamilieNieuws, mijn telefoonnummer en adres heb ik bij haar achtergelaten. Alvast bedankt.

Geralteerde berichten:

Anoniem: Dringend hulp gezocht voor mijn baby

 

Anoniem- Zwanger van mijn 6de kind. Ik laat het weghalen. Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.