Dakloos door brand. Hulp gevraagd voor gezin van 6

…Het huis waarin de moeder met haar dochter, twee zonen, een schoondochter en een kleindochter woonde aan de Mitch Gadjradj Nagarweg, is compleet afgebrand….

Gezin Sewbhadjan heeft dringend hulp samenleving nodig? Rosita Sewbhadjan en haar gezin zijn afgelopen woensdag dakloos geworden door een woningbrand. Het  huis waarin de moeder met haar dochter, twee zonen, een schoondochter en een kleindochter woonde aan de Mitch Gadjradj Nagarweg, is compleet afgebrand.

Dit gebeurde woensdag omstreeks 08.00 uur. Volgens haar dochter, Anneke Algoe, woonden zij al zes jaren op het adres. Het is voor hun nog niet duidelijk hoe de brand is begonnen. Zij waren bezig op hetzelfde terrein een stenen woning te bouwen. Terwijl deze woning nog in aanbouw is, is hun houten woning afgebrand.

Als gevolg van de brand woont het gezin momenteel op verschillende locaties. De moeder heeft samen met haar zoon haar intrek genomen bij de grootmoeder van Anneke. De schoondochter heeft samen met haar dochter en haar echtgenoot haar intrek genomen bij haar ouders. Anneke blijft voorlopig bij haar tante. Volgens haar willen zij zo snel mogelijk weer een houten huis opzetten, zodat het gezin weer bij elkaar is.

De districtscommissaris van Wanica, Sarwan Ramai, heeft op donderdag, een dag na de brand, een bezoek gebracht aan dit gezin. Hij heeft daarbij het getroffen gezin voorzien van levensmiddelen. Volgens Anneke heeft de dc ook toezeggingen gedaan dat wanneer zij nog iets nodig zullen hebben, zij ook te alle tijden bij hem terecht kunnen.

Een vriend van haar broer heeft hout gegeven om alvast te kunnen starten met de bouw. Er zijn ook andere mensen die te hulp zijn geschoten met onder andere kleding. Volgens Anneke is alles welkom voor het gezin. Zij hebben echt hulp nodig.
(Voor aanbieding hulp bel: 7249263)
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.