Bekendmaking – Halen en brengen op Schiphol niet meer gratis.

…Het gratis kwartiertje parkeren in de garages verdwijnt ook. Parkeren in P1 kost omgerekend € 5,50 per uur of 1 euro per 11 minuten….

Halen en brengen op Schiphol niet meer gratis. Door de sluiting van parkeergarage P2 op Schiphol Centrum moeten bezoekers die met de auto naar de luchthaven komen vanaf morgen rekening houden met flinke veranderingen en extra kosten. Garage P2 maakt plaats voor een nieuw te bouwen pier en terminal.
[quads id=1]
Mensen die voorheen gebruik maakten van P2, moeten nu naar P1 voor kort parkeren en naar P3 of de nieuwe garage P6 voor wie langer dan 48 uur de auto wil stallen. Mensen die reizigers halen en brengen moeten voortaan in P1 de auto neerzetten in plaats van door te rijden naar de aankomst- of vertrekhal.

Het gratis kwartiertje parkeren in de garages verdwijnt ook. Parkeren in P1 kost omgerekend € 5,50 per uur of 1 euro per 11 minuten.

De routes en de bewegwijzering veranderen ook. Op een speciale internetpagina kunnen mensen alle wijzigingen zien. In de beginperiode zijn er op Schiphol extra verkeersbegeleiders en parkeerassistenten aanwezig. Wie verkeerd rijdt, komt via tijdelijke bewegwijzering alsnog op de juiste parkeerplek terecht, verzekert de luchthaven.
[quads id=1]

Archieffoto

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.