Video – Stewardess ontslagen na opmerking over geslacht Nigerianen (buitenland)

…„Ze gaan allemaal vragen om meer beenruimte omdat hun penis in de weg zit.” …

Een Engelse stewardess is haar baan kwijt nadat een video van haar uitlekte waarin ze denigrerend sprak over Nigerianen, die ’klagen over te weinig beenruimte vanwege hun grote geslachtsdelen’, aldus de vrouw.
[quads id=1]
Joanne Wickenden stuurde de ’racistische’ video naar collega’s, die het doorstuurden aan anderen. Vervolgens raakte Wickenden haar baan kwijt. Ze ontkent te zijn ontslagen, en zegt zelf de keuze te hebben gemaakt om te stoppen.

In de video bespreekt Wickenden, in uniform, een vlucht naar Nigeria. „Ze gaan allemaal vragen om meer beenruimte omdat hun penis in de weg zit.” Daarna maakt ze nog enkele opmerkingen over de geslachtsdelen die ’zwaaien van de ene naar de andere kant’.

Boze collega’s vinden dat Wickenden haar excuses moet aanbieden aan alle Nigerianen. Zelf is ze juist boos op diezelfde collega’s. „Ik ben in de val gelokt. Ze namen mijn video op, zonder dat ik het wist. En ze moedigden me aan om imitaties te doen”, zegt ze tegen de Daily Mail.

In een statement zegt British Airways dat Wickenden inderdaad niet meer voor de maatschappij werkt. „Wij verwachten absolute professionaliteit van onze medewerkers.”
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.