Video – 21-jarige Graciëlla Gomes vermoord. Getuigen gezocht! (Nederland)

…Welke vragen heeft de politie? Wie heeft op vrijdag 22 september tussen 00.00 uur en 6.30 uur het slachtoffer nog gezien of gesproken? Wie heeft iets verdachts gezien of gehoord…

Het lichaam van de vermoorde vrouw dat vorige week werd gevonden nabij Rotterdam blijkt van de 21-jarige Graciëlla Gomes Rodrigues te zijn. Ze was de avond ervoor als vermist opgegeven. De politie heeft een 31-jarige verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.
[quads id=1]
De politie wil niet vertellen wat de relatie was tussen Gomes Rodrigues en de verdachte. ,,We zijn aan het uitzoeken wat er precies is gebeurd”, zegt een woordvoerster. ,,En of we de juiste verdachte te pakken hebben.” Het slachtoffer werd om kwart over zes ’s morgens gevonden door agenten die reageerden op haar vermissing. Sporen op de ligweiden aan de plas leidden naar de sloot die grenst aan het parkeerterrein. Bij de sloot werden onder meer bandensporen, een bebloed T-shirt en een mobiele telefoon gevonden. Ze kwam bij een steekpartij om het leven, is uit sectie gebleken, meldt een politiewoordvoerder.vermist omgegeven.

Familie en vrienden van Graciëlla hebben vanavond een stille tocht gelopen in Rotterdam.

Bekijk hier de beelden van de stille tocht:
[quads id=1]

 

De politie is nog steeds opzoek naar getuigen. Bekijk de video daarover:

In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 september vonden agenten in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen het stoffelijk overschot van een 21-jarige vrouw uit Rotterdam. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen. Sectie heeft uitgewezen dat ze is gestoken. Rechercheurs hebben nog veel vragen en roepen getuigen op zich te melden. De vrouw is rond 0.30 uur voor het laatst gezien op haar werk bij een fastfoodketen aan de Galvanistraat in Rotterdam. Daar sprak zij nog met een bekende van haar. Haar broer belde die nacht de politie. Hij maakte zich ernstige zorgen om zijn zus. De politie is meteen een onderzoek gestart. Om 6.30 uur vonden agenten de vrouw in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen. De forensische opsporing heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Agenten van de Mobiele Eenheid kamden het gebied vrijdag 29 september nog een keer uit. Ook hielden agenten een buurt- en passantenonderzoek. Op 22 september is een 31-jarige man uit Schiedam aangehouden. Hij zit nog vast. Onderzocht wordt zijn betrokkenheid bij de dood van deze vrouw. Auto eigenaren en camerabeelden gezocht Rechercheurs houden alle scenario’s open en hebben nog veel vragen. Zo zijn stonden er rond 3.30 uur twee auto’s op de parkeerplaats in de Zuidbuurt bij het fietspad nabij de Krabbeplas. De eigenaren van deze auto worden dan ook opgeroepen zich te melden.
[quads id=1]
Zij beschikken mogelijk over belangrijke informatie. Tot slot is het team op zoek naar mensen die mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden. Welke vragen heeft de politie? Wie heeft op vrijdag 22 september tussen 00.00 uur en 6.30 uur het slachtoffer nog gezien of gesproken? Wie heeft iets verdachts gezien of gehoord rondom de Krabbeplas in Vlaardingen? Bent u de eigenaar van 1 van de twee auto’s die geparkeerd heeft bij de Krabbeplas? Meld u dan alsjeblieft. Heeft u een woning of bedrijf in de buurt van de Krabbeplas dat beveiligd is met een camerasysteem? Dan komen we graag met u in contact.

De uitvaart vindt morgenmiddag plaats.

Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

Bron: Bron: AD>
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.