Nisha Madaran weer grote winnaar SuMusic Awardshow

Madaran Suriname

..Nisha ging naar huis met awards voor de Best Female, Best Hindi, Beste Collaboratie en de meest gewilde People’s Choice Award….

Nisha Madaran is ook dit jaar de grote winnaar geworden tijdens de SuMusic Awardshow, die gisteren voor de 5de keer in Suriname werd gehouden. Nisha ging naar huis met awards voor de Best Female, Best Hindi, Beste Collaboratie en de meest gewilde People’s Choice Award.
[quads id=1]
De People’s Choice Award, waarbij het publiek via smsjes kon stemmen op hun meest favoriete artiest, won ze voor het 3de achtereenvolgend jaar. Ook Best Female heeft ze de afgelopen drie jaren mogen winnen. Samen met de Peoples Choice award is ze onbetwist de meest en breedst gedragen artiest in Suriname.

“Ik was heel aangenaam verrast om voor 7 awards te zijn genomineerd, en daar nog eens 4 van te mogen winnen maakt je dankbaar en vreugdevol als artiest, maar bovenal als mens. Het was een spannende week en zeker een spannende en mooie avond. De organisatie olv dhr Roberto Banel heeft een prachtige job gedaan” aldus de in Suriname woonachtige zangeres.

Bekijk hieronder de post waarbij ze haar fans bedankt:
[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.