Man verbrand omdat collega gasoline op vuur gooit

politie Paramaribo

…Ik kon niets doen. Mijn oren en hoofdhaar stonden zelfs in brand.” Hij wil vergoeding voor de hem gemaakte medische kosten en ook geld omdat hij niet kan arbeiden….

“Mijn heel lichaam is gebrand”, vertelt een jongeman aan de krant. Hij werkte in de goudsector in het district Brokopondo. Volgens hem gooide een van zijn collega’s gasoline op vuur. Hij stond op dat moment ongeveer twee meters verwijderd van het vuur en kreeg ook vlammen aan het lichaam.
[quads id=1]
Volgens hem stond hij letterlijk in brand. Als gevolg van de brandwonden moest hij in het ziekenhuis worden opgenomen. Het slachtoffer vertelt dat het begon toen twee van zijn collega’s bezig waren met een buis terwijl hij naast hen stond als een assistent. Een derde collega van hem kwam met iets, maar het slachtoffer wist niet dat het om gasoline ging. Er was vuur op twee meters afstand aangemaakt waarop de man de gasoline gooide.

De aangever vertelt dat hij een knal hoorde. Nog voordat hij zich realiseerde wat er gaande was, stond hij in brand. Hij vertelt dat hij geld moest ontvangen voor het werk dat hij verricht had. Hem is nadien wel SRD 3000 gegeven. Er was aangegeven dat hij nog eens SRD 2000 zou ontvangen, maar dit geld heeft hij nog niet gekregen.

voorbeeldfoto

Volgens de benadeelde heeft hij inmiddels meer dan SRD 5000 voor medische kosten betaald. Hij kan nog steeds niet werken omdat zijn lichaam nog een andere kleur heeft vanwege de opgelopen brandwonden. “Ik kon niets doen. Mijn oren en hoofdhaar stonden zelfs in brand.” Hij wil vergoeding voor de hem gemaakte medische kosten en ook geld omdat hij niet kan arbeiden.
[quads id=1]
Hij weet niet hoe lang de genezing duurt. Leden van het Regionale Bijstandsteam (RBT) Midden hadden de drie collega’s van het slachtoffer aangehouden. Het slachtoffer zegt dat hij opgelucht was na de aanhouding van de mannen, maar hij hoorde daarna dat zij weer in vrijheid zijn gesteld. “Ik kon zelf dood gaan. Mijn leven kost geen SRD 5000.”
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.