Chinese tak van Markt Zuid geopend!

…alleen een betere weerspiegeling van de samenleving, maar er wordt ook een andere dimensie aan de markt gegeven…

Het gedeelte van Markt Zuid dat er verlaten bijstond, is nieuw leven ingeblazen. Onder grote belangstelling van vertegenwoordigers van diverse instanties en andere betrokkenen heeft op donderdag 28 september 2017 de feestelijke her-ingebruikname plaatsgevonden.
[quads id=1]
Met het toevoegen van een groep Chinese ondernemers op de markt, ontstaat er niet alleen een betere weerspiegeling van de samenleving, maar er wordt ook een andere dimensie aan de markt gegeven. Districtscommissaris (dc) Mike Nerkust stelt dat met deze ontwikkeling er wederom een mijlpaal is bereikt.

De dc benadrukte in zijn toespraak dat veranderingen nodig zijn. “ Veranderingen worden niet altijd begrepen, maar ze zijn nodig voor verdere groei en ontwikkeling”, aldus de dc.
[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/09/18/markt-zuid-krijgt-chinese-afdeling/

 

Bron: BIC Paramaribo
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.