Boeroe neergeschoten door de politie

politie Paramaribo

…Het vermoeden bestaat dat de schutter enkele keren op het slachtoffer heeft geschoten met een jachtgeweer en daarna is gevlucht….

Schutter aangehouden te post Utrecht. Alwin L. meer bekend als Boeroe is donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur aangehouden door de politie van Nickerie. Hij wordt er van verdacht een andere man te hebben neergeschoten.
[quads id=1]
Het slachtoffer heeft als gevolg van de beschieting hagels over zijn gehele lichaam gehad. Het vermoeden bestaat dat de schutter enkele keren op het slachtoffer heeft geschoten met een jachtgeweer en daarna is gevlucht.

Het slachtoffer was wel aanspreekbaar en hij heeft de dader herkend. Het slachtoffer is momenteel ter verpleging opgenomen. Bij de aanhouding van de verdachte heeft de politie vuurwapen geweld aangewend omdat de verdachte als vuurwapen gevaarlijk werd gekarakteriseerd. Hij is geraakt aan zijn onderlichaam en is onder politie bewaking ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.