34-jarige man neergeschoten voor zijn huis

politie Paramaribo

…De dader stapte vermoedelijk in een zwarte wagen en reed in de richting van de Anamoestraat…..

Een 34-jarige man is woensdagavond aan de Mozartstraat in Paramaribo beschoten. Hij reed in een auto naar zijn woning. Hij stapte bij zijn inrit uit om het huisvuil langs de straat te zetten. Bij die gelegenheid schoot iemand van achteren een keer in zijn linkeronderbeen.
[quads id=1]
Het inschot is in het dijbeen en het uitschot in de voet. Toen hij omkeek, zag hij een man in donkere kleding met een vuistvuurwapen in zijn rechterhand wegrennen. De dader stapte vermoedelijk in een zwarte wagen en reed in de richting van de Anamoestraat.

Het slachtoffer moest medisch worden behandeld; hij was voor observatie in het ziekenhuis opgenomen. Bij de politie kwam de melding van een slachtoffer met een schotverwonding binnen. Toen zij ter plekke ging, trof zij de man aan. De politie onderzoekt deze zaak om de schutter te achterhalen
[quads id=1]

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.