32-jarige ondernemer Vinesh Kanhai aangehouden op de airport

…Tientallen personen, die gepland hadden om tijdens de grote vakantie naar het buitenland af te reizen, bleken bij aankomst op de luchthaven te Zanderij niet op de vertreklijst voor te komen….

De verdachte Vinesh Kanhai (32) wiens opsporing, aanhouding ter voorgeleiding was gelast door de procureur-generaal van Suriname, is op zondag 24 september door de Militaire Politie op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden en overgedragen aan de politie.
[quads id=1]
Vinesh wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verduistering en oplichting meermalen gepleegd.
Als eigenaar van het reisbureau VKV Holidays aan de Swastikaweg te Kwatta organiseerde hij tours naar onder andere Belem, Fortaleza, en India.

Tientallen personen, die gepland hadden om tijdens de grote vakantie naar het buitenland af te reizen, bleken bij aankomst op de luchthaven te Zanderij niet op de vertreklijst voor te komen.

Dit was voor andere personen, die ook bij VKV Holidays hebben geboekt en nog moesten afreizen, aanleiding om zelf op onderzoek uit te gaan. Gebleken is dat de reis van deze personen ook niet gegarandeerd is. De politie heeft inmiddels al ongeveer 100 gedupeerden geregistreerd.
[quads id=1]
Deze oplichting loopt in de duizenden USD en SRD.
De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld . De afdeling Fraude onderzoekt de zaak verder.

Bekijk hier een bericht hierover op social media:

Foto: dagblad Suriname

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.