Video – Volwassen man laat meisje omgang hebben met hond (Buitenland)

… Live met andere mensen die meekijken. Er zouden soms wel een paar honderd mensen meekijken. Over de misbruik met de hond vertelt ze: ‘Het was walgelijk….

De 60-jarige David Hart. Een pedofiel die schuldig is bevonden voor onder anderen het misbruiken van een meisje van 11 jaar. Hij liet haar gedwongen omgang hebben met een hond.
[quads id=1]
Tijdens de zitting kwam naar boven dat hij het meisje naar verluidt herhaaldelijk ‘op live internet video misbruikte en haar dwong omgang te hebben met een hond. Het meisje gaf traumatische interviews waarin ze zei dat ze zich schuldig voelde en dat ze meer moest doen om hem te stoppen. Maar ze was bang. ‘Ik haat mezelf. Ik voel me walgelijk, ik laat hem deze dingen doen. Ik droom er nog steeds van. En van de extreme pijn die ik had.

Ze beschreef hoe de zieke pedofiel haar ontmaagde. Het misbruik gebeurde vaak met camera. Live met andere mensen die meekijken. Er zouden soms wel een paar honderd mensen meekijken.

Over de misbruik met de hond vertelt ze: ‘Het was walgelijk. Ik kan niet zeggen hoeveel pijn dat doet. ‘Ze denkt ook dat David haar drogeerde. David Hart heeft zestien aanklagen op zijn naam. Ze zouden tussen 2001 en 2015 zijn uitgevoerd. De 60-jarige werd voor alles schuldig bevonden door de jury.

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: http://metro.co.uk
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.