President Bouterse legt taken tijdelijk neer

…President Desi Bouterse legt “om redenen van persoonlijke aard” zijn bevoegdheden tijdelijk neer. …

VP Adhin neemt vanaf morgen waar voor president Bouterse. President Desi Bouterse legt “om redenen van persoonlijke aard” zijn bevoegdheden tijdelijk neer. Het Nationaal Informatie Instituut (NII) laat weten dat vicepresident Ashwin Adhin het ambt van president tijdelijk zal waarnemen.
[quads id=1]
De waarnemend president zal morgen de jaarrede uitspreken tijdens de Buitengewone Openbare Vergadering van De Nationale Assemblee. Met die rede wordt het voorgenomen beleid voor 2018 gepresenteerd. Het college ontvangt morgen ook de ontwerpbegrotingen voor het komende dienstjaar.

President Bouterse keerde ruim anderhalve week geleden terug in Suriname na een verblijf in Cuba. Daar heeft hij een operatie ondergaan, die naar zijn zeggen goed was verlopen. “Het is nu een kwestie van uitzieken, op temperatuur komen, om weer aan de slag te kunnen gaan”, zei het staatshoofd tegen het NII.
[quads id=1]
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.