Binnen 2 weken 10 kilo afvallen, door middel van dit eieren dieet! Bekijk de video – Gezondheid

afvallen dieet

Wil je afvallen? Je bent niet de enige die op dieet moet/wil.

Als je dit lekker en zeer gezond dieet volgt, zie je het resultaat in twee weken. Als je geïnteresseerd bent in snel verliezen van extra gewicht, is dit gekookte eierdieet wat je nodig hebt om af te vallen! Het bevat ook extra voedingsmiddelen die je stofwisseling verhogen en vet verbranden. Vergeet niet om daarbij ook veel water te drinken. Laten we beginnen! Let wel: Je zult snel afvallen, over het algemeen is het beter om iets langzamer af te vallen. Tenminste: Dat zeggen ze. Ps. Ben jij ooit flink afgevallen? Stuur ons jouw verhaal om anderen te motiveren.

Dit is een artikel uit de categorie
Gezondheid van FamilieNieuws.

De eerste dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een stuk fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan twee appels en vijf schijfjes zoete aardappel voor de lunch. Als avondmaaltijd eet een salade met kip.

De tweede dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan een groene salade met kip voor de lunch. Voor je avondmaaltijd eet je groentesalade, een van je favoriete stukken fruit en twee gekookte eieren.

De derde dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan kaas, een tomaat en een paar schijfjes zoete aardappel als lunchmaaltijd. Als avondeten neem een salade met kip.

De vierde dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan je favoriete fruit voor de lunch. In de avond eet je een salade met kip als avondmaaltijd. Je zult na de vierde dag van het dieet al merken dat je een beetje aan het afvallen bent.

De vijfde dag: Eet een of twee zachte of harde gekookte eieren en één fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan groenten en twee gekookte eieren voor de lunch. S’avonds eet je salade en gegrilde vis als avondmaaltijd.

De zesde dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan je favoriete fruit voor de lunch. Eet gestoomde groenten en kip als diner.

De zevende dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan een tomatensalade, gestoomde groenten en kip voor de lunch. In de avond eet je gestoomde groenten als avondmaaltijd.

Volg dit eenvoudige eet plan zorgvuldig en herhaal nog een keer om beter resultaat te behalen. Uiteindelijk is dit de beste manier om je organisme schoon te maken zonder schade aan te richten.

Bekijk hier een video over ‘hoe je kunt afvallen met het eieren dieet:


Bron: vtmag.nl
**

afvallen dieet

Lees meer over afvallen:

Chandra uit Paramaribo: ‘Ik ben eindelijk slank’ – Afvallen in Suriname. Klik hier.
Als je dit drinkt ga je kilo’s afvallen! Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaartplatform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?