Binnen 2 weken 10 kilo afvallen, door middel van dit eieren dieet!

Als je dit lekker en zeer gezond dieet volgt, zie je het resultaat in twee weken. Als je geïnteresseerd bent in snel verliezen van extra gewicht, is dit gekookte eierdieet wat je nodig hebt! Het bevat ook extra voedingsmiddelen die je stofwisseling verhogen en vet verbranden. Vergeet niet om daarbij ook veel water te drinken. Laten we beginnen!

De eerste dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een stuk fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan twee appels en vijf schijfjes zoete aardappel voor de lunch. Als avondmaaltijd eet een salade met kip.

De tweede dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan een groene salade met kip voor de lunch. Voor je avondmaaltijd eet je groentesalade, een van je favoriete stukken fruit en twee gekookte eieren.

De derde dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan kaas, een tomaat en een paar schijfjes zoete aardappel als lunchmaaltijd. Als avondeten neem een salade met kip.

De vierde dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan je favoriete fruit voor de lunch. In de avond eet je een salade met kip als avondmaaltijd.

De vijfde dag: Eet een of twee zachte of harde gekookte eieren en één fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan groenten en twee gekookte eieren voor de lunch. S’avonds eet je salade en gegrilde vis als avondmaaltijd.

De zesde dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan je favoriete fruit voor de lunch. Eet gestoomde groenten en kip als diner.

De zevende dag: Eet een of twee zachte of hardgekookte eieren en een fruit (een sinaasappel of een grapefruit) voor het ontbijt. Eet dan een tomatensalade, gestoomde groenten en kip voor de lunch. In de avond eet je gestoomde groenten als avondmaaltijd.

Volg dit eenvoudige eet plan zorgvuldig en herhaal nog een keer om beter resultaat te behalen. Uiteindelijk is dit de beste manier om je organisme schoon te maken zonder schade aan te richten.

Bekijk hier een video over het dieet:


Bron: vtmag.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.