Video – 8-jarige Dante met hamer vermoord door pedofiele stiefvader (Buitenland)

…’Hij probeerde zijn zus van deze pedofiel te redden, daarom werd hij vermoord’, vertelde Dante’s grootmoeder….

Op vrijdag 1 september kreeg mevrouw Brown een verwoestende oproep die een moeder/oma nooit wenst te ontvangen. Ze kreeg te horen dat haar dochter Elizabeth Salone, 27 jaar oud, kleindochter zeven jaar oud en haar kleinzoon acht jaar oud, in het ziekenhuis waren opgenomen na vreselijke mishandeling.
[quads id=1]
Haar 8 achtjarige kleinzoon is gestorven aan zijn verwondingen nadat hij met een hamer geslagen werd terwijl hij probeerde zijn jongere zus te beschermen tegen intiem misbruik door zijn ex-stiefvader.

Dante (ver links), Elizabeth Salone (midden) met een kind, Danae (ver rechts)

De 23-jarige Deandre Chaney Jr heeft de jongen met een hamer aangevallen nadat het hij hem probeerde te stoppen toen hij zijn zevenjarige zus, Danae, wilde misbruiken.

‘Hij probeerde zijn zus van deze pedofiel te redden, daarom werd hij vermoord’, vertelde Dante’s grootmoeder Monique Brown.

De pedofiel heeft ook zusje Danae en hun moeder, de 28-jarige Elizabeth Salone, aangevallen met een mes en een hamer.
[quads id=1]
Dante werd na de aanval hersendood verklaard en hij is zes dagen later overleden. Zijn zus en zijn moeder overleefden de mishandeling maar mevrouw Brown zegt dat haar dochter waarschijnlijk nooit meer goed zal kunnen zien.

Na zijn dood heeft mevrouw Brown haar kleinzoon een “held” genoemd. “Dante gaf namelijk zijn hart aan een vierjarige in Zuid-Californië, dus een vierjarige leeft vandaag de dag vanwege hem,” zegt ze.
Bekijk hier de video over dit verschrikkelijke voorval:

Bron: independent.co.uk
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.