Video – Chinezen kleuren zichzelf donker om overval te plegen

chinezen Paramaribo

…Toen zij werden aangesproken bleek aan hun accent dat het niet om manspersonen met een donkere huidskleur gaat, maar om Chinezen die de huid donker hadden gekleurd….

De surveillance unit van regio Paramaribo heeft op woensdag 27 september vijf verdachten aangehouden aan de Johannes Mungrastraat. Tijdens surveillance zagen de politiemannen een voertuig op een parkeerterrein aan de Johannes Mungrastraat staan.
[quads id=1]
De wetsdienaren vonden het verdacht en stelden een onderzoek in. In het voertuig werden vijf manspersonen aangetroffen met donkergekleurde gezichten. Vanwege de kleding waren de overige lichaamsdelen bedekt. Toen zij werden aangesproken bleek aan hun accent dat het niet om manspersonen met een donkere huidskleur gaat, maar om Chinezen die de huid donker hadden gekleurd.

Zij werden terstond gesommeerd uit het voertuig te stappen. Bij een onderzoek in het voertuig werden vuistvuurwapens, werktuigen die gebruikt worden om inbraken te plegen, een jachtgeweer en pruiken aangetroffen.

Alle vijf zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor de voorgeleiding.
Deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten.
Bekijk hier de video’s:
[quads id=1]

Bron: KPS
Foto: Actionnieuws

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.