Brutale dief steelt van militair

Juwelier Suriname

…Het slachtoffer voelde plotseling een harde klap op zijn schouder en het bleek dat zijn ketting was weggerukt. …

Een militair hield de 26-jarige OK zaterdagmorgen kort na een beroving aan. De beroving is gepleegd tussen 10.45 en 11.15 uur. De militair liep over de Albertlaan waar OK naar hem toeliep.
[quads id=1]
De dader rukte de halsketting van het slachtoffer en rende ermee weg. Het slachtoffer voelde plotseling een harde klap op zijn schouder en het bleek dat zijn ketting was weggerukt. Hij ging meteen achter de rover aan en het gelukte hem om de man aan te houden en over te dragen aan de politie.

De buitgemaakte ketting werd echter niet teruggevonden op de verdachte. OK verklaart dat hij deze ketting in een bosschage gooide tijdens zijn vlucht. De politie stelde toen een onderzoek in, maar trof de ketting niet aan. De militair liep geen letsel op.
[quads id=1]
OK is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld…
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.