23-jarige autobestuurder Sishrirameswar Mahabier (Ritesh)

…vermoedelijk ter hoogte van Oud Sranan Biri door tot nog toe onbekende redenen van de weg is geraakt en in de langs de weg lopende trens is beland…

De 23-jarige autobestuurder Sishrirameswar Mahabier is op woensdag 26 september in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Shishrirameswar was in de vroege ochtend van zondag 3 september betrokken bij een verkeersongeval aan de Ringweg. Na de melding via de Centrale Meldkamer dat een voertuig in een langs de weg lopende trens was beland, deed de politie van Munder de plek aan voor onderzoek.
[quads id=1]
Daar aangekomen werd de autobestuurder in bewusteloze toestand in het voertuig aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de het slachtoffer over de Ringweg reed en vermoedelijk ter hoogte van Oud Sranan Biri door tot nog toe onbekende redenen van de weg is geraakt en in de langs de weg lopende trens is beland.

Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, waar hij op 26 september het leven liet.

Met het overlijden van Shishrirameswar staat de verkeersbarometer landelijk op 60.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/09/26/video-herinnering-aan-vriend-ritesh-mahabier-tattoo/

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.