Video – Politie Amsterdam is opzoek naar deze vrouwen mishandelaar

Heftige beelden uit een Amsterdams café aan de Zeedijk in Amsterdam. Daar werd zondagnacht 14 mei een vrouw van 24 jaar zwaar mishandeld. Ze moest daarna worden gehecht door een plastisch chirurg. De dader is vrij lang en had die nacht een snor en sikje.
[quads id=1]
Er zijn mensen die hem menen te herkennen en daar kwam twee keer de naam ‘Richie’ en bijnaam ‘Frenchie’ naar voren. Wie zegt dat iets, in combinatie met deze beelden?

Geef het door: Klik hier

Bekijk hier de fotoreportage en video: Let op beelden zijn heftig:
[quads id=1]


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.