Vechtpartij op Latour. 36-jarige Cornelly opgesloten

vechten Paramaribo

…kregen op diezelfde dag een woordenwisseling, die uitmondde in een vechtpartij. Cornelly bracht haar tegenstander slagen toe in het gezicht….

De 36-jarige Cornelly M. is op maandag 18 september ingesloten door de politie van Latour. Cornelly wordt ervan verdacht haar buurvrouw op donderdag 14 september te hebben mishandeld op een adres in het ressort.
[quads id=1]
De twee vrouwen die een slepende ruzie hebben, kregen op die zelfde dag een woordenwisseling, die uitmondde in een vechtpartij. Cornelly bracht haar tegenstander slagen toe in het gezicht. Deze liep een blauw oog op. Het slachtoffer deed na de vechtpartij het politiebureau aan en deed aangifte tegen Cornelly. Na medisch te zijn behandeld is de aangeefster verwezen naar de oogarts.


Voorbeeld foto vechtende vrouwen
[quads id=1]
Op 18 september deed Cornelly het politiebureau van Latour aan voor het doen van aangifte van mishandeling. Zij is gelijk aangehouden en voorgeleid.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is zij opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.