Video – Stefani Tjon A San en Mark Tjon in de prijzen gevallen tijdens contest

…Bij de vrouwen domineerde Stefani Tjon A San de Bikini Fitness-wedstrijd. Ze won zondagavond de nationale strijd voor het derde jaar op rij. …

Bekijk hier de video van Go4Pro:

“Mijn jaar kan niet meer stuk! Wat een onbeschrijfelijk gevoel”, zegt Mark Tjon met een grijns van oor tot oor. Nog geen maand nadat hij als jurist afstudeerde aan de Anton de Kom Universiteit, is de bodybuilder zondagavond in de Anthony Nesty Sporthal gekroond tot Mr. Suriname.
[quads id=1]
Voor Tjon geldt de uitdrukking ‘de aanhouder wint’: eerder schoot hij steeds tekort, maar dit jaar was hij niet van plan zich te laten kleinkrijgen. “Ik was op revanche uit”, geeft hij toe. Zelf Eddy Wilson, aan wie de avond was opgedragen, zag het. “Wat hij dit jaar heeft neergezet, echt respect”, zegt Wilson, Surinames enige profbodybuilder.

Bij de vrouwen domineerde Stefani Tjon A San de Bikini Fitness-wedstrijd. Ze won zondagavond de nationale strijd voor het derde jaar op rij. “Het was een zware challenge, maar ik had het toch wel verwacht, want ik heb nog harder gewerkt dit jaar”, zegt ze stralend.

Het werd haar avond, want later kwam de Surinaamse ook als winnares van de internationale klasse uit de bus. En met twee hoofdprijzen mag je best wel zondigen. “Vanavond ga ik een lekkere portie eten en dan morgen of overmorgen weer strak aanpakken.”

In de C-klasse met acht deelnemers was Allard Held de beste. Diego Dhanradj won de B-klasse (drie deelnemers). Bij Men’s Physique reeg Archie Orban de prijzen aaneen: hij werd winnaar van de klasse 1,78 meter en langer, pakte de overall-titel en was daarna ook de beste in de internationale klasse met onder anderen twee Guyanezen en één Barbadiaan.

Bekijk hier een video van de trainende dames:
[quads id=1]

Foto: Mark Tjon

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.