Man geeft 3 kinderen en lift en verkracht meisje

dochter Suriname

…De bestuurder begaf zich met het 16-jarige meisje in het bos en aldaar heeft hij het meisje onder bedreiging van een vuistvuurwapen verkracht….

De politie van Wanica werd vrijdagavond geconfronteerd met een verkrachtingsgeval.
[quads id=1]
Een 16-jarig meisje, dat eerder op de avond samen met haar jongere zus en broer op straat liep, kreeg ongevraagd een lift van een onbekende autobestuurder.

Nietsvermoedend stapten de kinderen in de wagen. De man hield de slachtoffers voor dat hij ze thuis zou afzetten. Echter bracht hij de kinderen elders naar een afgelegen gebied. De bestuurder begaf zich met het 16-jarige meisje in het bos en aldaar heeft hij het meisje onder bedreiging van een vuistvuurwapen verkracht.

Het slachtoffer had pijn, zij was niet in staat om een verklaring af te leggen. In het belang van het onderzoek is het kind met een visum verwezen naar een arts.
[quads id=1]
Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Voorbeeldfoto

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.