Dankbetuiging – Maikel Henery

Dankbetuiging 

Maikel Edward Henery
🌸

Geboren 26-4-1984
~
Overleden 11-9-2017
~
Begraven 18-9-2017

 🌸 🌸

Lieve familie, vrienden en kennissen, wij willen u heel hartelijk danken voor de telefoontjes , bemoedigende woorden en hartverwarmende belangstelling die wij mochten ontvangen en elke steun in welke vorm dan ook.

Dit alles is een grote steun voor ons bij de verwerking van dit verlies van onze dierbare broer Maikel Edward Henery.

Onze hartelijk dank aan u allen moge de zegen van God altijd met u zijn.

Namens de familie van Genderen, James en Henery

Het gaat u goed


[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]