37-jarige rijdt 51-jarige voetganger dood

overleden Suriname

…reed de 37-jarige autobestuurder Wikramkoemar R., de voetganger die richting Paramaribo liep aan. Het slachtoffer was vrijwel op slag dood….

Radjinderkumar Doerga (51) is in de vroege ochtend van zaterdag 23 september na te zijn aangereden door een vrachtwagen op de Oost-Westverbindingweg overleden.
[quads id=1]
De Centrale Meldkamer speelde de melding van de aanrijding tussen een vrachtwagen en een voetganger door aan de politie van Richelieu. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het levenloos lichaam van Radjinderkumar op het weg dek aan. Onderzoek wees uit dat de vrachtwagenbestuurder reed over voornoemde weg komende vanuit Paramaribo gaande richting Moengo. Ter hoogte van kilometer 47, reed de 37-jarige autobestuurder Wikramkoemar R., de voetganger die richting Paramaribo liep aan. Het slachtoffer was vrijwel op slag dood.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Radjinderkumar is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Het dossier ter zake zal voor verdere afdoening worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.
[quads id=1]
De verkeersbarometer springt met het overlijden van deze verkeersslachtoffer landelijk naar 59.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.