Het gevecht tussen Serdar en Crystal omtrent voogdij dochtertje

…zou hij de vrouw bedragen van 700 US dollar tot 2000 euro per maand hebben gegeven om in haar eigen onderhoud en dat van haar kind te voorzien….

Uit vrees dat de band tussen hem en zijn dochtertje wordt verbroken en de peuter door iemand anders wettelijk wordt erkend, heeft Serdar I. verschillende rechtszaken aangespannen tegen de moeder. Enige tijd na de geboorte van hun dochter liep de relatie op de klippen. De man eist in een voogdijzaak dat hij als toeziend voogd wordt benoemd en het kind mag erkennen. Ook wil hij dat een bezoekregeling wordt getroffen.
[quads id=1]
Nadat moeder Crystal W. vorige maand niet op de voogdijzittingen was verschenen en gedreigd had het kind door een ander te zullen laten erkennen en naar het buitenland te brengen, spande Serdar I. een kort geding aan tegen de vrouw en het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB).

Hij eist dat, zolang de voogdijzaak loopt, zijn ex verboden wordt het kind naar het buitenland mee te nemen. Daarnaast wordt gevorderd dat CBB geen inschrijvingen in het Register van Erkenning ten behoeve van het minderjarige kind pleegt, om zo de vader in staat te stellen bij een eventuele toekenning van de vordering het kind te erkennen.

Aan de kortgedingrechter zei Crystal W. dat het kind momenteel in Parijs, Frankrijk, vertoeft. De verzoeker en zijn advocaat trekken dat in twijfel. De moeder verklaarde verder dat ze geen contact tussen de man en haar dochtertje wil omdat ze vreest dat hij het kind zal ontvoeren.

Serdar I. is een buitenlander die hier in de casinosector werkt. In een tv-interview heeft Crystal W. gezegd dat zij tijdens de relatie door I. werd mishandeld, zelfs tijdens de zwangerschap. Tijdens de zitting ontkende de vrouw dat de man voor het kind zorgde nadat de relatie stuk ging. Wel betaalde hij vanaf 2013 haar huishuur.
[quads id=1]
Serdar I. beweert dat hij elke maand de huur van 600 US dollar heeft betaald. Verder zou hij de vrouw bedragen van 700 US dollar tot 2000 euro per maand hebben gegeven om in haar eigen onderhoud en dat van haar kind te voorzien. Ook nam hij vrouw en kind mee op vakantie naar zijn geboorteland Turkije om kennis te maken met zijn familie.

Voorbeeldfoto. Vader en baby

“De moeder heeft recentelijk op een lokaal tv-station een uitgebreid interview afgestaan waarin ze aangeeft dat Serdar niet de vader is, maar foto’s wijzen anders uit. De vader is vanaf de geboorte van het kind in haar leven aanwezig en heeft altijd voor moeder en kind gezorgd. Hij wil weten waar zijn kind is, want hij denkt dat de moeder niet de waarheid spreekt”, zegt advocaat Maureen Nibte.

De rechter heeft beslist dat zolang het kort geding loopt en ze nog geen uitspraak heeft gedaan, CBB geen enkele erkenning ten behoeve van het kind in zijn registers mag opnemen.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.